Uitstapjes in Abcoude

Er is van alles te doen - Kijk op de kalender naar alle evenementen

 • Feestweek

  Elk jaar aan het eind van de zomer is het weer raak en organiseert de Stichting Feestelijkheden een hele week bomvol evenementen. Dit moet je meegemaakt hebben! Wil je alvast een impressie, klik dan hier.

  Wil je ons helpen als vrjwilliger, dan ben je meer dan welkom. Meld je aan bij jikke@cultuurhuisabcoude.nl of bel 0294 290 277

  Feestweek
 • Autocross

  De autocross, sinds 1974 een begrip in Abcoude. Elk jaar wordt door Stichting Autocross Abcoude dit prachtige evenement georganiseerd. 

 • Theater Piet Mondriaan

  Theater Piet Mondriaan ontvangt de leukste theater tours die door Nederland trekken. Je kan hier bij denken aan kleine namen, maar ook aan grote namen die hun try-out doen. Meer informatie? Klik dan hier.

  Theater Piet Mondriaan

Route buitenplaatsen

Van het 13e eeuwse kasteel Loenersloot via de Lindenhoff naar Hogerlust aan het Gein. Dit en nog veel meer is te bezichtigen tijdens het jaar van de Buitenplaatsen.

Bekijk hier alle routes

Beleef de zomer- en wintertuin

 • Zomertuin

  De Zomertuin is een cultureel festival van stedelijke kwaliteit in gezellige dorpse sfeer en setting. Op het programma staan zowel bekende artiesten als lokale talenten.

  Zomertuin
 • Wintertuin

  De Wintertuin is de Abcouder Kerstmarkt, optredens van en voor jong en oud en een verhalenfestival in één. Muziek, zang, theater en dans afgewisseld met prachtige kerstverhalen voorgelezen of verteld door bekende en onbekende Abcoudenaren. Voor ieder wat wils. Gratis toegankelijk.

  Wintertuin