Winkels

 • Electro World Bunschoten

  Niks internet en gratis geretourneerd. Kies voor advies, service, thuisbezorgd en gemonteerd voor dezelfde prijs als bij de grote prijsknallers die helemaal niet zo goedkoop zijn als ze beweren.

  Electro World Bunschoten
 • Het Fietshuys

  Sprint naar Het Fietshuys voor de allerbeste service, reparaties terwijl je wacht en de nieuwste fietsmodellen. Want als je op internet bestelt, is het incompleet, net zo duur en moet je het zelf in elkaar zetten.

 • Jamie & Joelle

  De ultieme verwenwinkel voor al het vrouwelijk schoon dat De Ronde Venen herbergt. Hippe prints, verfijnde stoffen, bikinis waar je in gezien mag worden, hebzucht accessoires en het laatste op modegebied. In de tweede winkel vanaf de hoek in de Stationsstraat kan je je vakantiegeld kwijt.

Niks internet maar service en aandacht

Je kunt gerust naar Abcoude komen om te winkelen. Er is een breed scala van winkels met een aanbod van vintage meubels tot en met de worst van de HEMA. Het aanbod van winkels is zeer gevarieerd en gespecialiseerd. Boter, kaas en eieren, dat spreekt voor zich. Maar Abcoude biedt ook prachtige wijnen, delicatessen, mode, boeken, bloemen, brillen, woonaccessoires, kinderkleding, vintage, kortom teveel om op te noemen. Niet voor niets dingen we mee naar de titel MKB vriendelijkste gemeente van Nederland.

Parkeren doe je in Abcoude GRATIS, maar het liefst zien we je op de fiets of met het OV komen.