Bereikbaarheid

Abcoude ligt slechts 2 autominuten vanaf de snelweg A2 en 4 minuten vanaf de A9. Aan de noordzijde grenst het aan Amsterdam in het uiterste puntje van de provincie Utrecht. Abcoude heeft een eigen NS station aan de spoorlijn Utrecht - Amsterdam en per openbaar vervoer goed en gemakkelijk bereikbaar. 

Je kan met de buslijnen 120, 126 en 612 Abcoude ook zeer goed bereiken. Aan de snelweg A2 is een grote carpool parkeerplaats waar de buslijnen allemaal een stop hebben. Vanuit Amsterdam, Utrecht, Vinkeveen en Amstelveen voeren er prima fietspaden naar Abcoude.

Parkeren doe je gratis, waar vind je dat nog?

  • Openbaar vervoer

    Elke 15 minuten een Intercity en elke 20 minuten verschillende buslijnen. Vanaf het station loop je in 7 minuten naar de dorpskern. Plan je reis via 9292 en kom snel op bezoek.

    Openbaar vervoer
  • Auto

    Als je persé met de auto moet komen, dan kan je gratis parkeren in het hele dorp met gebruikmaking van de blauwe parkeerschijf. Aan de oprit A2 is een ruime carpoolplaats met een bushalte naar onder meer het station in Amsterdam en naar Hoog Catharijne in Utrecht.

    Auto

Parkeergelegenheid op locatie - Gemakkelijk en snel de auto parkeren